Handelsbetingelser & Vilkår

Betaling

Elepanten ApS modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard eller mobilepay. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er inkl. moms.
Elepanten ApS bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Levering

Elepanten ApS leverer på alle dage, med 1 dages varsel fra bestillingstidspunktet. P.T leverer vi kun i Storkøbenhavn. (se om vi leverer til dit postnummer når du bestiller eller ring evt. for en nærmere snak)

Der kan være tilfælde hvor vi forbeholder os retten til at rykke en bestilt ombytning, hvis det rent logistisk ikke kan løses på bedst tænkelige måde. I vores overvejelser, i tilfælde af ovenstående, medregnes det, hvordan vi både tilgodeser vores kunder men også miljøet, da en ombytning vil betyde, at vi sparer nogle kilometer på vejene og derved belaster miljøet mindst muligt.
Vi informerer mindst 12 timer i forvejen, hvis en omrokering af en bestilt ombytning, er nødvendigt. 

Forgæves kørsel / Ventetid

Skulle det ske, at vi kører forgæves ud til jer, vil vi kontakte jer for at aftale en ny leveringsdag. Vi vil dog opkræve et gebyr for forgæves udkørsel på 69,- kr. Vi vil selvfølgelig kontakte jer telefonisk når vi står på adressen. Skulle vi have ventetid hos jer, på over 15 min., vil du/i blive opkrævet 69,- kr.

Returemballage og selve panten

I forbindelsen med ombytningen tager vi også tomme sodavands eller øl aluminiums-dåser uden pantmærker på, med retur for at skåne miljøet.
Man skal have for 100 kr. i pantværdi ved ombytningen, men hvis du f.eks. kun har for 80 kr. eller mindre, vil du blive opkrævet restbeløbet op til 100 kr.
Det giver ca. 14 stk. nye sodavand/vand, som du kan vælge fra vores ombytningssortiment.
Dvs. at stk. prisen vil være 5,95 kr. (inkl. Moms ex. pant.). Når du har handlet for din pant kan der tilkøbes drikkevarer til favorable priser (se vores webshop for priser)

Du får ikke pant for emballage, hvor stregkoden og pantmærket ikke er intakt. se gældende regler på: https://www.danskretursystem.dk/alt-om-pant/svar-paa-typiske-problemer/

Vær opmærksom på, at vi ikke tager vin og spiritus flasker med ved ombytningen. Disse skal afleveres i en glas container for korrekt genbrug.

Donation

Vælger du at donere din pant til et velgørende formål, er følgende regler gældene:
pr. 500,- tages et håndteringsgebyr på 79,-

Kunde- & Privatlivspolitik

Vi videresælger ikke personlige oplysninger og videregiver ikke dine personlige oplysninger til andre, de er kun registreret i vores kundekartotek. Du kan til enhver tid få slettet dine oplysninger.

For at du kan indgå aftale med , har vi brug for følgende oplysninger:

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos og opbevares i op til fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores hjemmeside, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren og de ansatte for har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige i Elepanten ApS er: Dennis

Vi opbevarer og transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Som registreret hos har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til.

Holdbarhed

Som alle andre fødevarer, er der også en udløbsdato på sodavand, øl, kildevand m.m. Holdbarheden er meget forskellig fra produkt til produkt. Nogen produkter har kun 3 måneders holdbarhed, andre helt op til 18 måneder. Derfor skal man være opmærksom på hvilken holdbarhed, de produkter man bestiller har, samt hvor hurtigt man bruger det. Derudover skal I huske at rotere flaskerne rundt i køleskabet, så de ældste står forrest. Vi har samlet en række informationer til hjælp i forbindelse med holdbarheden.

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores Webshop.
Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde.
Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen.
Meddelelsen skal gives pr. mail på info@elepanten.dk. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Klagemuligheder – oversigt og links

Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/ 
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: info@elepanten.dk

Vi tager forbehold for Corona-virus

Derfor bruger vi håndsprit hver gang vi skifter position og for at undgå for meget kontakt, opfordrer vi alle kunder til eksempelvis at stille panten udendørs og så vil vi stille drikkevarer i bytte.

Mange stiller i dag panten: i skur, foran døren, carport mm.

Kunder som bor i lejlighed: Vi opfordrer til, at når vi ringer på, så stilles panten ligeledes udenfor døren, hvor drikkevarerne stilles retur fra os.

De bedste hilsener
Teamet hos Elepanten

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.